Lørdag 21.05 er det klart for damelagets første seriekamp i år på Polarsletta. Vi har spurt treneren og kapteinsteamet om de er klare.

 

Treneren: Morten Store Jakola.

1.Damelag i Polarstjernen. Hvordan kom det til? Mange spillere har du å velge i?

 Damelaget er ett initiativ fra spillere selv, med ønske om å fremdeles holde på med fotball. Over mange år har ILP hatt aldersbestemte jentelag, å flere av dem har vært veldig gode, og tilslutt blir jo disse også voksne og trenger da ett senior-lag.

Pr i dag har jeg rett i overkant av 20 spillere disponibel.

2. Tverrelvdalen i første kamp, er dere klare?

Mentalt har vi ventet på denne kampen lenge, så i hodet er vi nok mere enn klare. Så håper vi at vi også er klare på banen og at vi har fått gjort de justeringer vi har følt vi trenger i etterkant av de kampene vi har spilt i vinter.

3. Hva kan vi forvente oss av dere, vi som kommer og ser på?

Dere kan forvente å se jenter som ønsker og tør å spille fotball, som liker å vise frem ferdighetene sine og ikke er redde for å by på seg selv som fotballspillere.

Dere vil få se gode individuelle ferdigheter, og jenter som jobber livet av seg for hverandre i kollektivet. Å dere vil få se samhold, glede, entusiasme, pågangsmot og ikke minst stolthet over hva de selv har vært med på å få til og over å få lov å representere IL Polarstjernen som seniorer.

4. Tør treneren tippe resultatet:

Absolutt ikke

5. Har dere satt dere mål for sesongen?

Selvfølgelig. Målet er å få vårt eget nivå og ferdighetsregister så godt og høyt at alle skal synes det er vanskelig å spille mot oss.

Resultater skal også komme som en konsekvens av at vi er gode individuelt og i kollektivet.

Og sist, men ikke minst, så går vi på banen for å styre og vinne hver kamp.

 

Kapteinsteam: Malin Wickstrøm Baumann, Lene Bernhardsen og Solveig Ittelin

1: Tverrelvdalen på lørdag, er dere klare?

 JAAAA, vi er veldig klare og gleder oss enormt. Mange av damene sliter med nattesøvnen fordi de gleder seg sånn til kampen og tenker ikke på annet.

2: Hvordan er stemningen i laget:

Stemningen i laget er helt super og humøret til jentene er på topp.

3. Tap og vinn med samme sinn, eller?

For å være ærlig, NEI! Vi vet at på vårt beste kan vi slå mange gode lag. Presterer vi på det nivået vi kan og bør, så er Tverrelvdalen et lag vi skal kunne slå. Det blir nok mange skuffede damer om vi taper.

4. Hvor mange håper dere kommer å ser på dere på lørdag?

Vi håper de fleste i bygda tar turen innom for å støtte oss og heie oss frem til seier. Vi har trua på at det kommer mange, og kommer det rundt 200 stk, er vi strålende fornøyd.

5. Dere har også en liten innsamling for den OL klare bryteren Signe Marie Fidje Store fra Tana. Fortell litt om dette.

Vi synes det er utrolig bra at en kvinnelig utøver fra vårt nærmiljø gjør det så bra i sin idrett og har kommet med til OL for å representere Norge. Og når du er på landslagsnivå, å landslagsplassen har egenandel, så skulle det nesten bare mangle at vi ikke støtter opp og har en liten innsamling for henne.

 

Troppen til lørdagens kamp blir annonsert på facebooksiden til damene https://www.facebook.com/polarstjernendamer/ Her vil du også kunne følge damene i tykt og tynt gjennom sesongen.

 

Damene minner om at sesongkort for alle lagets 6 kamper kun koster kr. 250,- og at det følger med gratis kaffe på hver hjemmekamp. Sesongkortet kan kjøpes på MX-sport i Vadsø eller på Polarsletta kampdagen. Damene vil også takke sine samarbeidspartnere Sindre Johansen, Forsikringsspesialisten, Mietinen maskin og Vadsø Transportservice AS

 

 

Det er også mange av de andre lagene til ILP som spiller kamper i helga.

Fredagen spiller småjentene kamp i Kirkenes.

Lørdagen er mygg og mini i Bjørnevatn og spiller Sundquist cup. Lillegutt spiller kamper i Kjøllefjord. Småguttene har kamper på Polarsletta kl 12 og 1330 (Finfin oppvarming til damekampen) og damelaget kl 1700 på Polarsletta.

Søndag spiller lillejentene kamper på Polarsletta kl 12 og 1330.