«IL Polarstjernen har gleden av å invitere sine medlemmer og sponsorer til et inspirerende foredrag av Roger Finjord; idrettsleder, foredragsholder og tidligere landslagssjef. De som har vært så heldige å høre ham «live» vet at han er av Norges beste foredragsholdere som engasjerer med humor, stort engasjement og kunnskap når han snakker om røtter, stolthet og identitet. Han underholder og motiverer med sin blanding av humor og visdom.

Tittelen på foredraget er «Stolthet og identitet – garderobelukt og kvalitet».

Foredraget gir deg humoristiske historier og tar deg samtidig med inn i det viktige samspillet mellom mennesker, i idrett og i lokalsamfunn.

Vi er så heldige å få Roger til bygda i forbindelse med jentesamlingen IL Polarstjernens damelag arrangerer 12. til 14. januar, og vi er svært glade for at han er så sporty at han samtidig tar seg tid til å holde foredrag for oss i Vestre Jakobselv!

Samtidig vil vi også informere litt om aktiviteten i Polarstjernen. I tillegg til det store skiskytterarena-løftet som er gjort, arbeider vi aktivt med å bli kvalitetsklubb, noe som gjør klubben enda mer attraktiv for både medlemmer og for sponsorer.

Foredraget i Vestre Jakobselv er helt gratis, og er på fredag 12. januar fra kl. 1800 til 1930. Lett servering. For å vite hvor mange som kommer ber vi om at du melder deg på senest torsdag 11. januar. mesusana@online.no

Vi håper flest mulig benytter seg av den unike muligheten vi har fått!

Velkommen!»