sjansespillet-2016-des-resultater

Det ble et flott skirenn på Polarsletta i dag med 70 påmeldte løpere og et prikkfritt gjennomført arrangement. Vi nytter høvet til å takke alle som har bidratt og stått på for at vi skulle få det til.

Polarstjernen var som vanlig godt representert med 16 løpere på startstreken. Vi regner med at enda flere stiller opp på neste sonerenn, Julesprinten i Vadsø 28. desember

——————–

Så er det igjen klart for skirenn i Vestre Jakobselv. Førstkommende søndag går Sjansespillet av stabelen og skigruppa er i gang med planlegging og forarbeid.

Her er startlista for rennet:  sjansespillet-2016-startliste-klasser

Kafegjengen har satt opp sine arbeidslister for kafeen og liste over dem som skal bidra med kaker eller vaffelrøre.

Se vedlegg fra Irene K.   sjansespill-2016-kafevakter-mm

Her finner du også vaktlister for de andre oppgavene vi trenger folk til. vaktlister-sjansespillet-2016

Ellers ser det ut til at forholdene skal bli ganske gode for skirenn i Jakobselv-løypene. Tidlig i uka var løypene klare, og etter dette har det kommet og ventes mer snø.

Det er likevel ikke store  snømengder i trasèene så litt grus har blitt rotet opp enkelte steder. Men løypegjengen har måket på mye snø på  utsatte områder, så det skal ikke være stor fare for å komme kontakt med grus. Likevel er det greit om løperne er litt føre var og ikke nødvendigvis bruker det beste skiparet.