Søndag braker det løs. Da kommer neste 30 lag til Polarsletta for å spille jubileumsturnering. Vi ønsker spillende lag velkommen og håper også at du kommer innom for å se fremtiden i Finnmarksfotballen. Oppsettet finner du her: Oppsett (finner noen feil i oppsettet, ta kontakt snarest!)

 

Damelaget har kafeen. Kom for en fotballsnakk, eller bare noe godt å bite i. Damelaget har i år valgt å ha fokus på eat-move-sleep når de har satt opp menyen.

 

Vi har ett helt fantastisk lotteri med kjempefine premier. Bare 20,-kr. loddet, 500 lodd og premier til en verdi av kr. 6500,-.

 

Vi selger også den helt nye jubileumslua som er lagd i samarbeid med www.sprett.net. Kun kr. 150,- Lua er lagd i 100 eksemlarer og har reflekstrykk både foran og bak så det skal være trygt å ferdes ute i høstmørket. Foran er det jubileumslogoen og bak koordinatene til Polarsletta.

 

Så da vet du hvor det skjer på søndag mellom 1000 – 1430. Så det er bare å komme.

Mietinen Maskin AS er totalleverandør og kan levere tjenester innenfor blant annet vei, vann, avløp, grunnarbeid, fiberlegging og oppføring av tilbygg og boliger i Øst-Finnmark og Nord-Troms. www.mietinen.no